DCS 2.5 Now Available

Delta Squad - DCS World, Squad Leader: RAF_DaddyO
Information on flight times, and squad-specific postings belong here

Moderator: RAF_DaddyO

User avatar
RAF_Raven
Posts: 181
Joined: Tue May 10, 2016 7:02 pm
Contact:

DCS 2.5 Now Available

Postby RAF_Raven » Wed Jan 31, 2018 4:10 am

Last edited by RAF_Raven on Fri Feb 02, 2018 12:51 am, edited 1 time in total.
Image
User avatar
RAF_DaddyO
Site Admin
Posts: 277
Joined: Fri Jan 01, 2016 7:22 pm
Location: Good 'ole US-of-A
Contact:

Re: DCS 2.5 Now Available and running raf662.org

Postby RAF_DaddyO » Thu Feb 01, 2018 3:42 pm

Raf662.org WWII server - is now running 2.5 beta!!! Be advised that 2.2 alpha is no longer running
RAF_DaddyO
RAF662 CFSG C-in-C

Image
Image
User avatar
RAF_Raven
Posts: 181
Joined: Tue May 10, 2016 7:02 pm
Contact:

Re: DCS 2.5 Now Available

Postby RAF_Raven » Thu Feb 15, 2018 12:12 am

Image
User avatar
RAF_Beerbuzz
Posts: 98
Joined: Sat Jan 02, 2016 10:07 pm
Location: Baltimore, MD
Contact:

Re: DCS 2.5 Now Available

Postby RAF_Beerbuzz » Sat Feb 17, 2018 12:53 am

New PC up and running and DCS on high settings is running beautiful.
User avatar
RAF_Raven
Posts: 181
Joined: Tue May 10, 2016 7:02 pm
Contact:

Re: DCS 2.5 Now Available

Postby RAF_Raven » Wed Mar 14, 2018 5:18 pm

Image
User avatar
RAF_Grit
Posts: 107
Joined: Mon Jan 04, 2016 6:05 pm
Contact:

Re: DCS 2.5 Now Available

Postby RAF_Grit » Wed Mar 14, 2018 6:33 pm

So this weekend I updated to 2.5 Open Beta, and...now I'm stuck in windowed mode. It seems my whole Options menu is locked—I can't select Full Screen mode, I can't change any of the graphics settings, either individually or via the presets like Low, Med, etc. None of the check boxes or pulldowns seem to work—all I can do is get to the Options menu, and return to the game. I'm sure I'm doing something wrong or something is wrong, I just can't figure it out. :roll:

Right now the thing is stuck with water effects on High, which I think will overload my system but haven't yet tried to fly it because all my keybinds were lost in the upgrade.

Luckily, my DCS 1.5 install is intact, and hopefully I'll be able to migrate that key map. I'll work on that later this week.

In the meanwhile, if anyone has a clue as to why I can't select options your help would be welcome. Google returns a ton of hits from earlier versions, nothing useful re: Open Beta 2.5 that I could find. :?

In the meantime, has anyone been flying IL-2 Blitz? I needs me some air combats.
—Grit
:RAFSalute:
User avatar
RAF_Raven
Posts: 181
Joined: Tue May 10, 2016 7:02 pm
Contact:

Re: DCS 2.5 Now Available

Postby RAF_Raven » Wed Mar 14, 2018 7:01 pm

S! Grit.

Try deleting options file in your C:\Users\YOUR USERNAME\Saved Games\DCS\Config\options.lua
I haven't been flying Blitz lately, been working on DCS. I'll join ya if you do though just send me a msg.
Image
User avatar
RAF_Grit
Posts: 107
Joined: Mon Jan 04, 2016 6:05 pm
Contact:

Re: DCS 2.5 Now Available

Postby RAF_Grit » Wed Mar 14, 2018 9:36 pm

Raven!

Always on the ball with knowledge, hints and advice. RAF's most able helper, for sure.

I'll give that a try later. Thanks so much for the tip.

S!
—Grit
:RAFSalute:
User avatar
RAF_Raven
Posts: 181
Joined: Tue May 10, 2016 7:02 pm
Contact:

Re: DCS 2.5 Now Available

Postby RAF_Raven » Thu Mar 15, 2018 5:35 pm

195.6MB Hotfix ( 2.5.0.15184.338 )
Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest